Paralelné svety vol. 14 – Alea iacta est

Za 8 rokov zabili Ukrajinci na Donbase mnoho detí
“Neutrálne” OBSE pomáhalo Ukronáckom.

13-14 000 civilných obetí mal Donbas počas 8 rokov obstreľovania Ukroarmádou a nacistickými bataliónmi. V minulom videu od Grahama Philipsa (čas 5:08) sme mohli vidieť neonacistku z bataliónu Ajdar ako len tak zo srandy vystrelila protitankovou riadenou streľou na dedinu na Donbase, lebo ju kamaráti neonáckovia vyhecovali. Vita zaverucha z bataliónu Ajdar.

Paradoxné je, že niektoré z týchto náckovských bataliónov patria občanovi (aj) Izraela a ukrajinskému oligarchovi Ihorovi Kolomojskému. Ten je známy z roku 2014 tým, že po zostrele malajského civilného Boeingu 777 MH17 (298 obetí) sa rehotal a akoby nepriamo priznal spoluvinu, keď to okomentoval: Lietadlo, to bola nehoda, niekto chcel zostreliť iné lietadlo, ale zostrelil toto, maličkosť, však sa toho toľko nestalo. Proste bolo v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.

Už aj oficiálne sa hovorí o amerických biolaboratóriách na Ukrajine,
či v Gruzínsku. Okolo Ruska. Na čom pracujú niektoré z nich? Aké víry šľachtia?

Americké biolaborátoriá
Ukrajinské netopiere.

Na stránke Anti-Spiegel, nemeckého novinára Tomasa Röpera, ktorý už dlho žije (tuším) v Peterburgu, napísal viac kníh, prekladá a zostavuje (podľa možností overuje) články ruskojazyčných médií, sa objavil článok RIA Novosti. (Normálne som si musel stiahnuť prehliadač TOR, lebo ani Firefox, ani Opera s Googlom mi tú stránku nezobrazili, s Duckduckgo som ho našiel aspoň na iných stránkach, originál mi tiež neotvorilo)

Bayraktar TB2
Bayraktar Akıncı

V článku sa píše o tureckých dronoch Bayraktar, ktorých 6 ks TB2 kúpila Ukrajina v januári (leden) 2019 a napriek dohode ich nasadzovala na hraniciach Donbasu. Na rok 2021 si objednali ďaľších 48 ks so želaním ich zmontovať na Ukrajine. Drony Bayraktar TB2 majú nosnosť 150 kg. Letecká firma Motor Sič Airlines začala koncom minulého roka vyjednávať o technických špecifikáciách dronov Bayraktar Akıncı, ktoré majú štartovaciu hmotnosť 5,5 ton. Nosnosť tohoto modelu je 1350 kg, z toho 400 kg vnútri a 950 kg zvonka. Motor Sič dodal vlastný pohon do týchto dronov. Firma sa zaujímala aj o vbudovanie aerosolových rozprašovačov (Aerosol dispenser) v objeme viac ako 20 litrov. Potom by bolo možné nasadiť chemické, alebo biologické bojové látky. Tak by sa dali kontaminovať obrovské plochy “nepriateľského” územia. Ale možno to chceli súdruhovia nácíčkovia len na postreky polí, alebo viníc.

V článku sa píše aj o amerických laboratóriách na výrobu biologických zbraní, ktoré fungujú na Ukrajine už dlhé roky (15 ks), hlavne vo veľkých mestách. Najväčšie labórky Pentagonu sú v Odese, Kyjeve, vo Ľvove a v Charkove.
Sú tam vymenované mestá a výška investícií, môžete si to prečítať v nemčine, alebo dať do prekladača. Píše sa aj o rozšírení infekcií a atypických chorôb
v okolitých krajoch. V januári 2016 zomrelo v Charkove 20 vojakov na vírus podobný chrípke a 200 muselo do nemocnice. O 2 mesiace neskôr bolo už 364 obetí. Oficiálne to bolo vraj kvôli víru prasačej chrípky A (H1N1) pdm09, ktorý po svete vyvádzal v roku 2009. Ďaľšie roky ľudia ochoreli, alebo aj zomierali na Hepatitídu A, či Meningitídu. Mimochodom migranti by boli skvelí roznášači nejakého víru po svete. Pustia ich všade a je ich mnoho. Teraz som videl fotky migrantov z vlakovej stanice v Budapešti po príchode vlaku od ukrajinských hraníc. Ľudia z celého sveta, asi študenti, alebo zahraniční pracovníci.

Makakovia majú pocit, že ich džungľa je stredom vesmíru. Ale sankcie a táto informačná vojna sa vedie hlavne v anglosaskom spojenectve (USA, UK, AUS, Kanada, NZ), v EUnuchove, Švajčiarsku, Japonsku a Singapure. Väčšina sveta už neberie vážne obra na hlinených nohách, ktorý si píli pod sebou konár. Pád bude strašný a devastujúci. Naše médiá sa chovajú ako onehdá nemecká propaganda pár dní pred pádom Berlína. Po 2 rokoch covidovej agendy a vyvolávaní strachu títo “Krysaři” hrajú na píšťaľky ľúbeznú melódiu nenávisti k Rusom. Ľudia, nechajte makakov škriekať a urobte si aspoň minimálne zásoby. Bude nedostatok mnohého (pšenica, hnojivá, nové autá, počítače, telifóny) a ceny poletia nahor (potraviny, ropa, plyn, elektrina, atď.) Mnohí už poznáte rozprávanie chlapíka z vojny v Bosne. Nikto to nechce zažiť, ale nezamestnanosť, inflácia aj krachy firiem porastú, napätie v spoločnosti stúpa a bude stačiť iskra blackoutu k vypuknutiu občianskej vojny. Tá predstava, že ste zrazu sám, nemáte spojenie s nikým, nič nefunguje, nikam sa nedostanete, obchody a sklady okamžite prázdne a nikoho nezaujíma vaša nebinárnosť. Hrôza. A tupci, ktorých ste si zvolili a vyhlásili núdzový stav, majú v rukách absolútnu moc. Obdivujem vašu dôveru v týchto klaunov. V núdzi bude hlavne záležať na miestných združeniach, schopných organizátoroch, hasičoch a vzájomnej pomoci.

Je to šialené. Odrezávajú nás od sveta, blokujú sa stránky, správy, videá a prenosy na YT a makakovia píšu debilné komenty. Som zvedavý ako tí vypatlanci zahodia svoje i-phony a či sa vyhlásia sankcie a bojkot tovaru z Číny, keď si Číňania privlastnia Taiwan. To potom makakom ostanú naozaj len tie banány.


Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname