Paralelné svety vol. 29 – Alea iacta est

Tu môžete pozrieť stovky tvárí, mien, údajov, pohrebov https://t.me/s/incato (vymazané, náhradný kanál tu: https://t.me/s/incato2 )
Sieg Heil! zbrane, peniaze, vojaci, sankcie, lúpeže, ideológia, nacizmus, terorizmus, likvidácia slobody slova a iného názoru.

Válka na UA.
„Přesně na hodinu dnes ve 4 hodiny 22. června zahájily německé houfnice
PzH 2000, palbu na ruské pozice.“
Válka v SSSR.
Podobné hlášení oznamuje, že ve 4:00, 22. června, před 81 lety, začalo ostřelování brestských výšin – ztráty nejsou známy, bylo ztraceno spojení.
A těm německým houfnicím Ukáčka malovala německý kříž.
Zřejmě, aby bylo vše jasné.

Solovjov – propagandista. Je vidieť, že ani Wikina v ruštine nie je proruská.

Po pol roku už viacerí pochopili, že v tejto vojne ide o všetko. Že nebojuje Rusko s Ukrajinou, ale Západ o svoju vládu nad svetom a o svoj luxusný život na úkor iných. Štátna elita si myslela, že odrezaním Ruska od seba, oslabením ho bojmi
a sankciami padne ekonomicky, alebo že sa zradcovia uchopia moci a vypredajú suroviny ako v 90-tych rokoch, keď milióny obyvateľov ZSSR umieralo hladom, sebevraždami, mafiánskymi praktikami, politickými vraždami. Trpeli čiastočne zvlčilou spoločnosťou, keď sa po rozpade ekonomiky a neschopnosti kádrov musel každý postarať o seba. Solidarita dostávala za uši, rozdelenie práce a odmien v komunite, ani tok peňazí od štátu zrazu nefungovali. Ešte si to ľudia pamätajú a návrat niečoho podobného si neželajú, takže je možné, že pri zrade elít by tentokrát povstali a svoj štát z rúk nedali. Pre obrovské množstvo oligarchov, politikov, generálov, sudcov a bohatých ľudí, ktorí vtedy získali moc, fabriky a majetky, je Západ, ich predstava o ňom, ideálom, pre ktorý kľudne obetujú svoju rodnú “zaostalú” krajinu. Študujú tam na univerzitách ich deti, vnukovia, chodia tam na dovolenky a na nákupy, dávajú na odiv svoju pánsku nadradenosť nad mužikmi. My demokradi demokradneme demokratíčesky.

Skomercializovaný, spolitizovaný, scovidovaný, sgenderovaný šport.

Spolupracovali na diskreditácii športovcov falošnými výsledkami dopingových skúšok, rozkrádali financie na projekty, na objednávku obviňovali a odsudzovali nevinných ľudí, šírili v médiách klamstvá a propagandu, manipulovali s mládežou, zapojili sa do agendy plandémie covidu, sabotovali Špeciálnu vojenskú operáciu. Keď na ZOH 2018 v Južnej Kórei vyhrali zlato “Olympijskí športovci z Ruska” pod olympijskou vlajkou, sa nám obyčajným ľuďom zdali byť ruskí hokejisti “odvážni” ako pri stúpaní tejto vlajky spievali svoju zakázanú hymnu. Pjakin nám to vtedy rozčúlene vysvetlil, že keby si chceli zachovať hrdosť, tak sa vôbec nezúčastnia. Takto svojim spevom hymny len legitimizovali “bielu handru” a poníženie svojho štátu. Rôznych podrazov, sabotáží, omylov a “chýb” sa stalo a stále deje aj počas tejto vojny proti Západu. Liberálna opozícia Putina vládne v mnohých oblastiach a veľkých mestách. Obrovský štát je odjakživa nemožné detailne riadiť z centra. Cár bol vždy ďaleko a ľudia museli pracovať pre svojich vládcov na mieste. Aj keď viacerí zradcovia po februári utiekli do zahraničia, stále tam je veľa piesku brzdiaceho súkolia a piesty teraz už nezastaviteľného stroja. Mašina sa rozbehla so škrípaním, vzdychaním, a ide ako Golem proti armádam sveta. Kto má šém?

Piata kolóna v Rusku, alias podpindosníci (od 1:13:58)

V živom vysielaní u Petra Bureša a Josefa Skály osvetlil aj Jan Campbell “slabú” pozíciu Putina. Nemá žiadne páky na personálne obsadenie niektorých pozícií
vo vedení Ruska a jeho ekonomike. Nemôže suverénne rozhodovať o mnohých veciach. Horkoťažko presadil aspoň text hymny, ktorá bola bez neho. Na všetky ústrky a fauly Západu spôsobené Rusku “vlastnými” aj cudzími, na sabotáže
a na kýble špiny v médiách reagoval len zenovým kľudom. Či už na vazalskú šikanu športovcov, alebo na politiku Centrálnej banky. Kto sleduje Pjakina, ten pravidelne počuje nadávky na rady zradcov a zadkolížucich podpindosníkov pracujúcich proti Rusku v záujme svojich páníčkov na Západe. Ako je šéfka CB Nabiullina, bývalý premiér Medvedev, minister financií Siluanov a celý blok ekonómov, bývalý minister kultúry a vyjednávač s Ukrajinou Medinskij, rôzni prominenti, kultúrna fronta a športovci, bývalý šéf (15. 07. 2022) agentúry Roskosmosu Rogozin, Zjuganov s Komunistickou stranou RF, väčšina liberálov aj radikálnych pseudopatriotov a mnohých ďaľších. O svojom hovorcovi Peskovovi vraj povedal, že niekedy na neho len s úžasom pozerá, čo tento tára, odkiaľ to má a kto mu to nariadil povedať. Preto je vlastne tak trochu záhadou ako sa Rusku podarilo vyvinúť moderné zbrane, zohnať na všetko financie, napriek sankciám kvôli Krymu sa materiálne a finančne výborne pripraviť na nové sankcie, na Špeciálnu operáciu, na vojnu proti NATO a na ekonomické sumo zápasenie proti koalícii Anglosasov, EU, Japonska, Kórei, CH. Bez toho, aby vševedúce ratingové firmy, ekonomická kontrola, dozor bánk, telekomunikačný, IT a mediálny giganti, zradcovia, krtkovia, agenti niečo vyzistili, prezradili tajné informácie, či plány a prekazili to. Buď to viedol úzky, loajálny a dôveryhodný tím ľudí, alebo to je dohodnuté na vyšších miestach. Nedokážem si predstaviť ako pripravili to množstvo a vývoj zbraní, autobusov, vlakov,, zdravotného materiálu, humanitárnej pomoci, ošatenia, potravín, hračiek pre deti, nových zástav na vyvesenie, sapérov na odminovanie… Potreba odborníkov, lekárov, učiteľov, správcov, strojov, stavebného materiálu, ľudí na výstavbu zničeného Donbasu, plánov na obsadenie a zaistenie biolaboratórií, atómových elektrární, prekladov rôznych dokumentov, zachytávania komunikácie v cudzích jazykoch, taktiky a ochrany proti satelitom, dronom, raketám. Utajená komunikácia, odhaľovanie a likvidácia spiacich agentov, sabotérov, neschopných papalášov, vydierateľných generálov, politikov, ochrana pred útokmi aj vlastné útoky cez počítačové siete, hackeri, predajní novinári… Pre Putina by bolo najjednoduchšie vyhlásiť vojnový stav a mohol by riadiť všetko sám, ale to by sa nič neodhalilo, mocenské štruktúry by sa nevyčistili, ľudské zdroje nevytriedili, oligarchovia a Navaľného mládež by nepochopili druhoradosť ruského človeka vo vládnych kruhoch Západu s širokou podporou vrešťajúcich makakov plných nenávisti.

Vencó! Podej mi z lednice kysané Zelí!”…”Ale Máňo, kurňa, zase Zelí?
EÚstav pre choromyseľných: von der Leyen, Scholz, Baerbock, Habeck, Rakušan, Fiala, Lipavský, Vystrčil, Bartoš, Černochová, Pekari, Heger, Korčok, Matovič, Sulík, Naď, Remišová, Jourová, Zdechovský, Morawieczki, Sikorski, Duda, Tusk, Borrell, Verhofstadt, Jurečka, Draghi, Michel, Macron + Truss, Johnson a stovky ďaľších “Napoleonov” patriacich do zvieracej kazajky.
Můj čas je pouhopouhé prozatím, můj čas, může být já už neplatím…
Zprava dobrý, zleva tanky.

Mnohé sa spustilo, alebo dolaďovalo za pochodu, keď boli Rusi prinútení buchnúť prvý. Odvtedy najviac štekajú a pištia mopslíci ako ČR, SR, pobaltské vymiráty (Pjakin). Hyena Poľsko ako už začiatkom II. svetovej vojny sa snaží ukoristiť niečo pre seba. Vlastne to pripomína umelo zkonštruované štáty ako Československo, v ktorom rozvinuli industrializáciu, aby ju potom mohli využiť Nemci pri ťahu na ZSSR. Teraz plníme rovnakú úlohu pre Ukronáckov. Dávame im všetko zadarmo a pomáhame na úkor našich obyvateľov až do zničenia našej ekonomiky a sociálneho zmieru. EU padá takisto. Predposlednú reláciu (29. 08.) Otázok a odpovedí Pjakinovho kolektívu sa vyplatí pozrieť. Hneď na začiatku hovorí o vypustení informácie, že Bidenova administratíva plánuje nazvať misiu na Ukrajine a vymenovať pre ňu generála. Ako boli kedysi napr. Púštny štít, Púštna búrka a generál Schwarzkopf. Potom sa zmieňuje o štátoch limitrofoch (od 55:33), kam priradil nové štáty vzniknuté nielen odtrhnutím sa od Ruského impéria, ale aj tie vzniknuté rozpadom Nemeckej ríše a Rakúsko-Uhorska.
To znamená, že hranice vzniknuté po ukončení I. svetovej vojny uvedené vo Versailleskej zmluve (pl. 10. 01. 1920) boli vytvorené ešte v procese delenia
a pohybu narýchlo s tým, že sa môžu časom vyskytnúť problémy. Rýnsky garančný pakt v Locarnských dohodách (5-16. 10. 1925) sa týkal len západných hraníc Nemecka. Východné hranice záruku neochotou GB nedostali. Spory mali byť riešené prostredníctvom arbitrážnych zmlúv pri Rade Spoločnosti národov. Preto sa mohlo v Mníchove (1938) bez nás vyjednávať o odstúpení Sudetenland Nemecku. Vtedy bolo viacero európskych intelektuálov a politikov, napr. Jacques Lacan, toho názoru, že brániť nejaký štát, ktorý má len 20 rokov za vojnu s Hitlerom nestojí. Keby ZSSR vojnu nevyhralo, už dnes neexistujeme. Doslova. Niektorí prispôsobiví z nás by šprechtili v Reichu, zbytok by písal príručky o prežívaní v prírode na Sibírskej tajge pri -50 °C. Väčšina z nás by sa vôbec nenarodila, o pomlčke v názve štátu by sme sa bývali nehádali. Československo by proste neexistovalo. Verstanden, makakčatá?

Kreténski cenzori YT to dali na 18+ za možné porušenie zásad komunity, originál Pjakina tu, odporúčam dať rýchlosť na 1,5. Text na čítanie tu.
Hrdo padli Banderovci za komika, za Bidena, za McDonald’s, za demokraciu.
Strašné, keď ste v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. V tanku.

Po obrovských stratách Ukroarmády pri pokuse sa dostať na územie jadrovej elektrárne v Záporoží a pri protiútoku v Chersonskej oblasti sa stala nečakaná
a (zatiaľ) nepochopiteľná vec, ktorá vyvolala skoro paniku a zdesenie v radoch (pro)ruských spravodajov a analytikov. Malé mobilné skupiny prelomili líniu v Charkovskej oblasti a fotili sa 50-60 km hlboko na dovtedy Rusmi obsadených územiach. Nasledovali ich oddiely s ťažkou technikou. Je tam veľa Poliakov, Američanov, cudzincov. Väčšina Ruskej armády sa predtým stiahla a len malé skupiny dávali odpor postupujúcim vojskám v ťažkých bojoch. Na obidvoch stranách straty. Špekuluje sa nad dôvodmi prenechania veľkého územia
a množstva zbraní Ukrajincom, keď predtým ruský správca prehlásil, že tam ostanú navždy. Aj keď mnoho ľudí evakuovali na územia obsadené Rusmi, zbytok teraz trpí pod terorom Ukroarmády a ľuďmi, ktorí si želali Ukrajincov späť. Už sa hovorí o novej Buči. Netušili, že vymeniť pasy bolo priskoro. V týchto prípadoch utrpia najviac ľudia, ktorí pomáhajú a konajú v každej situácií zo svojej dobroty, netušia, že konali niečo nesprávne a mali ujsť na územie obsadené Rusmi. Náckovia rozlišovať nebudú. Máš ruské občianstvo? Bral si od Rusov balíčky, organizoval si prežitie a pomoc, všedný život? Si ďaľšia figurína masakru v Buči.

Bret! Bret! Fucking dead, man. 40 second later …

Možnosti takéhoto konania sú rôzne. Sabotáž časti generálov. Buď kvôli signálom na ruský majdan, alebo aby sa vyhlásila mobilizácia a vojnový stav. Niekto píše
o stiahnutí sa za rieku, skrátení línie frontu, príprave na zimu. Noci sú už chladné. Pokračovanie a predĺženie vojny. Optimisti vidia pascu a prípravu na veľký kotol. Šarij to kritizoval ako chybu, lebo týmto teraz trpí obyvateľstvo. Tak ako čudný konvoj pri Kyjeve na začiatku operácie, alebo výmena ošetrovateľky Tari z Azova za Čečenca. Pričíta to skorumpovanosti a neschopnosti, či zámeru. Takisto nebombardovanie vojenských cieľov na stredozápade Ukrajiny vyzerá ako dohoda, keď ruskojazyčný východ je úplne rozoraný a mnoho ruskojazyčných padlo aj v boji. K tomu pribudlo vyradenie pár elektrární a rozkolísanie siete zásobovania elektrickým prúdom. Svetlo, internet, voda. Tepelná elektráreň Charkovskej oblasti je tiež vyradená. Môže sa stať, že Rusi začnú likvidovať infraštruktúru, ktorú zatiaľ šetrili. Keby viedli vojnu proti Ukrajine tak je to to prvé, čo by vyradili. Takto sa môže zrazu stať, že bude celý štát bez elektriny
a tepla. Bez vody a bez spojenia. Potom môžeme očakávať obrovskú vlnu migrácie. Časť do Ruska, časť na juh a do EU. A to ešte nevieme, či vôbec teplo a svetlo bude bezpečne fungovať u nás. Mohli by sme potom, my civilizovaní inteligentní nadľudia, preveriť staré pravdy ako Človek človeku vlkom.

Plynu v ČR bude na podzim a v zimě dostatek. Jen při bližší analýze došlo
k upřesnění, že nebude v potrubí, ale v ulicích, a nebude zemní, ale slzný.

Vládní doporučení:
Pokud si na zimu upletete svetr z umělého vlákna,
přetahováním přes hlavu si vyrobíte též elektřinu.

Narazí Teutanik do ľadovej kry v obývačkách? Bude sa v svetroch plávať?
Nord Stream 2 nespustíme, aj keby sme plyn do spŕch potrebovali!
Všetko je len náhoda, tvrdia niektorí.

Pekný článok bol na Aeronete o videu s odpoveďami poslanca ruskej dumy Fjodorova, ktorý ako historik odhaduje počet zradcov v generalite na 80 %. To sa mi zdá prehnané. Vtedy predsa len padol cár a bielogvardejcov, či trockistov bolo mnoho. Ale aj teraz musí byť v spoločnosti nevídané množstvo agentov rôznych služieb a agentúr. Putin si budoval svoje okolie a moc 20 rokov, ale aj tak vie, že bez pomoci ostatných národov v tomto boji nemôže uspieť. Pomáhajú sankcionovaný Irán aj sankcionovaná Severná Kórea s dronami. Sankcionovaná Kuba poslala dobrovoľníkov ako aj sankcionovaná Sýria. Afrika sa prestáva hrbiť, Arabi prestávajú posluhovať. Argentína otvára šampáňo na oslavu odchodu britskej kráľovny. GB končí a môže sa začať rozpadať. Vraj najväčší vlastníci nehnuteľností v Londýne sú Indovia. Potom Britovia a Pakistánci. Kolonizácia naopak. Ako hlási keňská TV, po smrti Queen sa automaticky stáva syn Charles Queen. Prvú šialenú mediálnu kampaň po páde socíku som zažil po smrti Lady Di. Zelenskyj má na to, aby ju predbehol. Mediálni makakovia to už zariadia.

Alžbeta II. vládla 70 rokov, zažila 16 britských premiérov, Liz Truss už nedala.
Mám v gatiach plno trusu. Slepačieho.
Tvá vláda, se lide, k tobě navrátila.
V Afrike vás nechceme, žabožrúti! Francúzsko je už aj tak naše.
Habeck potrebuje plyn. Nechceš ťaví trus? Dobre horí, vyhrieva.

Myslel som si po rôznych správach o vracajúcich sa utečencoch z Ukrajiny, že vlna opadáva, ale teraz som čítal o firme, ktorá sa v niektorých kantónoch stará o migrantov, že hľadajú ľudí vo veľkom, takže očakávajú nárast. Potom prišla správa o ženách v bojaschopnom veku, ktoré od 1. októbra nemôžu opustiť svoj štát. Takže aj tie, ktoré ostali, sa budú musieť vysťahovať, keď nechcú za svojimi synmi a manželmi na frontu. Západom vycvičení vojaci padli v bojoch, alebo sú zajatí. Zbytky mladých naháňajú po uliciach s povolávacími rozkazmi. Starší
z Teroborony, ktorí si chceli niečo zarobiť v nefunkčnom štáte, umierajú často
v zákopoch nedostatočne vyzbrojení v nerovnom boji. Detičky papalášov a kamaráti komika sa naďalej bavkajú na diskotékach, alebo pri mori. Neuveriteľné. Oprava, makakovia veria a povzbudzujú cirkus dodávaním zbraní a škriekaním nacistických pozdravov. Im nevadí, že zbrane i munícia sa nakupujú predražené, na ich dlhy, rozkrádajú a prepredávajú sa, takisto ako humanitárna pomoc.

České aj nemecké popisky obsahu krabíc. Kto spozná svoju pomoc?
Kradnú prachy, kradnú zbrane, kradnú humanitárnu pomoc. Chochlovia.
Niekedy je treba obilie na poli spáliť.

Niekto chce mať Ukrajinu vyľudnenú, preto aj to okamžité zamestnávanie a uznanie diplomov v cudzine. Stádo ešte spí a sníva svoju výnimočnú minulosť, svoj momentálny boj za vesmírnu demokraciu a skvelú budúcnosť v NATEU pri rozoberaní ruského prírodného bohatstva. Nechápu, že kráčajú omámení na porážku. Veď aj egyptskí faraónovia boli vlastne takí pravekí Ukrajinci. Takisto španielska Galícia je z ukrajinskej Haliče ako aj 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1). Pekný článok o histórii štátnych hrdinov banderovskej svoloče, v súčasnosti podporovanej makakmi sediacimi na dôležitých miestach a ich tupými tlupami, napísal v roku 2017 pán Ivan Malík. Poslúžili sme vtedy, slúžime aj teraz do roztrhania tela. Naše légie bojovali v Rusku za páníčka a keď to nevyšlo, bojovali sme a podporovali ďaľší pokus so súdruhom Rakušanom Adolfom. Ako povedala Annalena Baerbock, aj Petr Fiala, či zradcovia Slovenska: Ukrajina na prvom mieste. Až potom niekde vzadu vlastní obyvatelia. Makakovia sú z toho v tranze a po pralese škriekajúc vytvárajú modrožlté mexické vlny.

“…A prvá ČSR k nim bola veľmi štedrá. Nielen morálne, ale najmä materiálne i finančne podporovala znovu vzkriesenie ukrajinského nacionalizmu.
Len tak sa mohlo stať, že už od januára 1919 pracovala v Prahe diplomatická misia neexistujúcej Ukrajinskej ľudovej republiky so sídlom v budove ústavu pre hluchonemých na pražskom Smíchove. Pražská tlačiareň Legiografia vydávala nacionalistický časopis Budovanie národa (Rozbudova nacii),
ktorý propagoval koncepciu „ukrajinskej rasy“, ukrajinskú geopolitiku a mesiášstvo (dejinné poslanie, predurčenosť Veľkej Ukrajiny nielen v Európe, ale na celom svete), také podobné fašistickej ideológii.
Vrcholovým orgánom ukrajinských nacionalistov bol Ukrajinský výbor

v Československu, ktorý mal aj svoje vojenské organizácie. K najvýznamnejším patrili Légie ukrajinských nacionalistov (v Podebradoch vydávali časopis Deržavna nacia) a Všeruská národná povstalecká kozácka rada. 30. 8. 1920 vznikla v Prahe Ukrajinská vojenská organizácia (UVO),
v čele ktorej bol bývalý plukovník cárskej armády Eugen Konovalec.
Heslom organizácie bolo „Ukrajina Ukrajincom bez Rusov, Poliakov a Židov”...
© RSDr. Ivan Malík, CSc, Praha 2017

Už desaťročia sa propagandisticky pracuje na správnom Ukrajincovi. Od Kučmy písané, ale aj obrázkové pre deti so škaredými Rusmi. (anglicky)
Zaujímavé koľko štátov malo starosť o históriu ukrajinských hrdinov. Nemci, USA, Kanada, Nórsko a ďaľší s radosťou financovali z daní rusofóbne knihy.

Mukačevo.
Dle Ottova slovníku (1905) bylo národnostní složení obyvatelstva

města v roce 1890 následující:
5737 Maďarů, 5049 Židů, 3009 Němců, 1632 Rusínů, 51 Slováků.
Ukrajina to vážně nikdy nebyla.

Začína byť na viacerých miestach horúco. Izrael strieľa, Azerbajdžan strieľa, Turecko tiež, Severná Kórea sa vyhlásila atómovou veľmocou, Pakistan, Irak, Afghanistan, Moldávia, Kosovo so Srbskom, armády NATO sa zbierajú v Pobaltí, Litva buduje vzťahy s Vystrčilovým Taiwanom, Turecko hrozí Grécku. Vraj hrá Erdogan na dve prihrávky s USA. Zahrozí, aby mohli Amíci prísť na pomoc Grékom a vysadiť na ostrovoch svojich vojakov, čím získajú väčšiu kontrolu nad Egejským morom, časťou mora Stredozemného. Vypuknutie bojov je možné všade dookola. Teraz už aj Rusi začínajú byť pomaly naštvaní a keď sa zrazu vytasia kolty, tak budú lietať rakety po celom svete. Veľmi rýchle rakety.

Libanonský politológ v tom vidí Erdoganovu pomoc USA a Izraelu.
Ujo? Hneváš sa na mňa? Krym patrí predsa nám, nie vám!

Bude zaujímavé sledovať, keď páníčkovia prestanú Ukronáckom dodávať kokaín a stimulanty. Kamera zapnutá 24 hodín bude hrdinského šaša natáčať aj s jeho hysterickými záchvatmi a zmenami nálady. Prosením, plačom, výbuchmi hnevu aj smiechu, žobraním, búchaním hlavy o stenu, krikom, vyhrážaním, sľubovaním. Krysy začnú opúšťať potápajúcu sa loď, fale state, zadlžený štát bez obyvateľov, bez majetku, so zbytkom zúfalcov veriacich vo víťazstvo, na ktorých bude hodená vina ako na Nemcov kvôli II. svetovej vojne a holokaustu. Hanba na dlhé roky. To potom nechcete byť Ukronáckom. Radšej Chazarským kaganátom.

“Má Rus syndrom prvotního hříchu z rozehnání chazarů do světa Svjatoslavem Igorevičem? Do jisté míry ano. Z území od západního Kazachstánu, přes Astrachaň a země podél Donu, přes Krym po dnešní Kyjev a rusko-polskou Halič se táhl kdysi Chazarský kaganát s hlavním sídlem Itil při ústí Volhy do Kaspického moře. Kníže Svjatoslav jej rozprášil do všech světových koutů. Doslova.

Jen málokdo chápe, proč si nejbližší příbuzní – židé a palestinci
(v Bibli zmiňovaní jako Pelištějci) – nerozumí a jdou si permanentně po krku, byť jsou jedné haploskupiny. Až nedávná genotypická studie prokázala,
že židovskými geny oplývá právě a hlavně diaspora palestinská.
Ta „L-židovská“ v tomtéž státě většinově nese geny turkické a mongolské
s příměsí perských, a je tudíž pánem ve svaté zemi jaksi neoprávněně. Pak by ale dával smysl i závazek „Beni“ Kolomojského, že usadí l-židy z Izraele, který už podle Kissingera 2 roky přesluhuje, právě sem – na U/okrajinu. Prostě jim po tisíciletí vrátí zemi, kterou kdysi vyžírali.
Konec konců – nedávný úprk ruských „elit“ a „umjelců“ právě sem
dává tušit, že na tom něco být může.

Jak v „Sedmi statečných“ jsme dnes my ti mexičané s motyčkami,
zatím nějak neschopní bránit se násilnému útlaku bezohledně vysávajících
a hledíme kradmo do očí oněm střelcům, kteří nechápou naši zbabělost.

Proč se bojíš? Máš co ztratit?

Ti „stateční“ byli jen nájemnými střelci bez domova, bez momentálního kšeftu a na venkovanech ale bylo zajištění kontinua vsi. To není totéž.
Možná i proto byly u nás za posledních 600 let jen tři defenestrace.
Ale také jsme jako jediní založili v Buzuluku pluk, který plk, Svoboda
dovedl až do Prahy…
Cyril Mrakotsky: Černé labutě na Temži

Moje kolty visia prekliato nízko, boys, lebo lož má krátke nohy.
Ešte v 2013 sa Евре́и (Židia) navzájom podporovali, dnes tancujú proti sebe.
Koko je z kokosu, dáme si do nosu
Môže si makak vystreliť mozog? Ruskou ruletou revolverom ráže IQ 66 mm.
Ďaľší na rade sú podľa abecedy: Biden, Bush, Clintonovci, Obama, Soros …
King Boss & Queen
King Boss pochvalne potľapkal Queen po chrbte.
Kráľovský balet a Labutie jazero.
Makakovia sa osypali kiahňami, že sa King Boss nepoklonil.
Ukrajinci sú proste Queer.
Zase odpadol nejaký strážca pri truhle s kráľovnou v hale Westminsteru.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname