Paralelné svety vol. 4 – Alea iacta est

Závidím tú jednoduchosť ľuďom, ktorí si vôbec nevšímajú jednostranné spravodajstvo, klamstvá a polopravdy, nevidia propagandu a manipuláciu, zákazy, mazanie a umlčovanie oponentov, niekedy až tuposť tituliek a článkov, reklám, či vyhlásení politikov. Tí vypatlanejší sú ako paviáni, škriekajú u toho a hrajú sa so svojimi guľkami. No dobre, niektorí musia svoju frustráciu a nemohúcnosť vykričať. Pedofilní muslimovia podrezávajú, černoši sa váľajú, cigáni kradnú, ruskí mužici chlastajú a rozpínajú sa, na Ukrajine neoslavujú náckov, svätí Tibeťania len meditujú, Havel je nedotknuteľný bôžik, Řepopyj je normálny, socík bol strašný a liberálna demokracia je najvyšší vývojový stupeň ľudstva. Ako vždy to závisí na ľuďoch. Viem si predstaviť rôzne fungujúce systémy. V hociktorom budú robiť zlí, či zúfalí ľudia neplechu. Ako sa kedysi hovorilo, na komunizmus nie sú ľudia ešte zrelí. Alebo Švajčiarsko je ideálny štát, len keby tam tí Švajčiari nebývali 🙂

Novinári a médiá dnes vôbec nenaplňujú svoju úlohu nezávislých informátorov odkrývajúcich a kontrolujúcich štátnu správu, svinstvá biznisu, tok peňazí na krv prepletenej pavučine záujmov, či chúťky mocných zblbnúť masy ľudí proti sebe, aby si rozbíjali hlavy. Stali sa z nich najmocnejší nástroj riadenia spoločnosti. Ozvučujú fingované kauzy, vypúšťajú kompromitujúce materiály na objednávku, preberajú (neoverené) agentúrne správy, rozdúchavajú revolúcie, štvú proti štátom, politikom, skupinám ľudí, nekorektným fujfuj výrokom, hrajú na píšťalu potkaniarske melódie v rytme vojenského maršu. Informovaný človek dnes musí suplovať prácu novinárov a po práci si zháňať informácie a dovzdelávať sa
v rôznych oboroch, aby sa aspoň čiastočne vyznal v svetovom dení. Vtedy záleží aj na jeho pyramíde časom overených odborníkov. Pri zostrele MH17 nad Ukrajinou musí zrazu “vedieť” o letectve, stíhačkách, zbraniach, zemepise, histórii, politike … lebo šikse Anne Applebaum a novinári mali v sekunde jasno. Už to preťahujú 7 a pol roka, aj keď pravdu vedia všetci. Deň predtým tam končilo cvičenie “mierotvorcov” z NATO, takže túto oblasť sledoval aj ten, koho zaujímali odborníci (6+) na HIV vírus, ktorí leteli na konferenciu.

Dobroser lepšočlovek.

S plandémiou je situácia podobná. Médiá nás od začiatku 24/7/365 tlampačovo bombardujú číslami, možnými aj nemožnými katastrofami nakazenia, preháňajú, zamlčujú a pchajú nám zázračnú vakcínu ústami tých správnych “odborníkov”, prominentov, politikov, lotérií, bonusov … a človek sa nestačí čudovať nad tou priposranosťou a pokrytectvom spoluobčanov. Mne pripadá, že tak ako počas migračnej krízy, aj opozícia je čiastočne vypestovaná a riadená, v každej krajine sa objavil nejaký odbojný lekár, z ktorého urobili hrdinu alternatívnych médií, vzniklo množstvo nových TV, stránok, platforiem. Niektorých zakázali, vymazali, policajti im zabavili počítače, zavreli ordinácie, zažalovali, vysmievali ich, vyhrážali sa. Jednotlivých antivax športovcov odstavili (Kimmich z Bayernu, Novak Novax Đoković), iných ukazujú padať pri zápase, či chytať sa za srdce, vraj po očkovaní. V kultúre nájdeme tiež len minimum ľudí s chrbticou. Anticharta sa opakuje v iných kulisiach. Van Morrison, Eric Clapton až po vedľajších účinkoch tečky, Nicki Minaj a pár ďaľších jednotlivcov. Hlboké Ľudské Príbehy o mŕtvych antivaxeroch, či o tých napravených, ktorí ľutujú svoje pochybenia, prehliadli škodlivosť svojho konania a našli zmysel svojho života vo vakcíne, nás utvrdzujú o našej príslušnosti k rozumnej väčšine zodpovedných ľudí so šťastnou budúcnosťou laboratórnych potkanov.

Newspeak. Neusprach. Novoreč.

A zase je potrebné si hľadať informácie, správne odhadnúť, komu a čo veriť, čo je ešte možné, čo už je blbosť, čo je marketing, manipulácia, nátlak, či sú informácie a opatrenia medicínske, či politické. Dezinformácie sa množia na oboch stranách, až sa niekedy nestačím diviť.
Napr. Covidpas 10 dní po pozitívnom teste platí v CH rok, v EU pol roka, teraz ho vraj rušia, protilátky po prekonaní všade inak, Sputnik V a iné vakcíny niekde uznajú, niekde nie, tam zakazujú Pfizera mladým, inde Astru Zenecu starým, alebo naopak. Švédsko, Bielorusko ako jednotlivci mimo, štyria africkí prezidenti robiaci si z covidu srandu na neho vraj zomreli, na Haiti anticoviďáka rovno odstrelili, debilné opatrenia a obmedzenia pohybu obyvateľstva, atď.

Pomaly sa začína diskutovať o maskách a rešpirátoroch. Je ich dlhodobé nosenie škodlivé, keď už nepomáha? Jasne, skrz rúško nepreletia chrchle, ale vírom nezabránia. Vlhko je v nich po pár vydýchnutiach, baktérie majú hody a pozývajú na hostinu aj pliesne. Na vytvorenom filme sa zachytávajú suvenýry, ktorých sa chcelo telo zbaviť, vdychujeme ich späť. Orgány dostávajú menej kyslíka, takže je to ako príprava na pobyt vo vysokohorskom prostredí. Podľa chovania a vyjadrovania mnohých covislámistov tým asi trpí najviac mozog
a rozum. Chápanie širších súvislostí. Šialený je aj vývoj marketingu tečky.
Vraj nikdy netvrdili, že vakcíny ochránia pred nakazením, už žiadne Chránim tebasebacelývesmír, ale už len pred horším priebehom choroby.
Lieky sa podávajú na liečenie chorôb. Výzkum, vývoj, testy trvajú dlhé roky. Vakcíny sa dávajú zdravým ľuďom, aby ich eventuálne ochránili pred nakazením sa, takže sa “bezpečne” začína očkovať po 10 – 15 rokoch. Pri týchto covidových sa aspoň netvária dôveryhodne, nechcú ručiť za nič a podpisom potvrdíte dobrovoľnosť a poučenosť. Ako u farára v kostole, keď si kľaknete, otvoríte papuľku a dostanete oplatku. Víno už neponúkne, žgrloš.

Nový Opel Astra Zeneca

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname