Paralelné svety vol. 5 – Alea iacta est

Minuloročnú a tohtoročnú “chrípku” sprevádza od prvej sekundy masívna reklama médií, politikov, celebrít. Informácie a opatrenia sú chaotické, protichodné, majú vzbudiť v ľuďoch strach, zmätok a frustráciu. Vyrábajú sa katastrofické scénare, ľudí strašili nedostatkom masiek, dýchacích prístrojov, nemocničných lôžok, personálu, krematórií, vakcín, alebo novými mutáciami, dlhodobými následkami, hrôzostrašným umieraním, nakazením príbuzenstva, lockdownom. Ľudia sa rozdelili múrmi svojich strachov. Niekto sa bál o život svoj a svojich blízkych, iní sa báli o svoje podnikanie, o prácu, ďaľší zase plíživej kontroly a nástupu medicínsko – fašistickej diktatúry, straty slobody a práv.
Tí prví by najradšej zavreli všetko, obliekli sa do skafandrov a veria (verili?), že jedine vakcína ich zachráni, ako im to autority v médiách hlásali od začiatku. Väčšina bonzákov a kárateľov pochádza z týchto odvážlivcov, pod tlakom informácií (určite aj postihnutých nákazou vo svojom okolí) sa začali prejavovať ich doteraz možno skryté vlastnosti. Podnikatelia i remeselníci (a pod.) už zvyknutí na rôzne riziká života sa báli ukradnutia možnosti sa uživiť, udusenia života a konzumu, krachu ekonomiky. Ďaľší videli ohrozené a porušené ľudské práva, báli sa vývoja, ktorý správne predvídali, ale pritom niekedy až ľahkovážne rebelovali. Z nich sa mnohí nechcú nechať očkovať, lebo očkovanie proti každoročne sa vracajúcej chrípke (teraz C19) nevyskúšanými vakcínami nemá zmysel, že to aj tak nič nevyrieši, prežili sme tisícky rokov, tak to dáme teraz tiež. Určite má dosť ľudí zážitok dvoch skupín, ale ťažko chápu strach toho druhého, keď majú v hlave a v srdci ten svoj.

Ono je vlastne všetko závislé na testoch. Tie sú od začiatku “nastavené” tak, aby nás tými číslami mohli strašiť. Plandémia vyhlásená na základe PCR testu schváleného jedinou štúdiou vedcov s konfliktom záujmov, ktorý ani nevie rozlíšiť (ne)aktívnosť infekcie, dokázať chorobu a má vysokú chybnosť pri 35+ cykloch, tak podľa týchto testov sa hlásia čísla pozitívnych (v médiách halasne “nakazených!”) a straší sa možnou nedostatočnosťou prístrojov a kapacít zdravotníctva. Za tieto 2 roky (ale už aj roky predtým) sa zatvárali nemocnice, znižovali sa počty lôžok na JIPkách, lekári a zdravotnícky personál tlačili stále v menšom počte rastúcu káru komerčného “liečenia” pacientov prinášajúcich zisk, nepodporovali sa možné účinné lieky, posilovanie imunity vitamínmy, stravou, chovaním a upokojovaním. Bol by som zvedavý na psychiku denných konzumentov horrorových správ a sleďujúcich vyžrebované čísla Matesa
s covidom, na covid, pod covidom, debil Kovym.

V júni 2020 som v noci pozrel na Worldometer a na 1. mieste bol prekvapivo Vatikán s cca 825 obyvateľmi. Bolo to tam asi 10 minút a zmizlo to. Bola by sranda vedieť, koľko ľudí si to všimlo a odfotilo ako ja. Qanon by asi povedal,
že sú to tie deti v tuneloch pod mestom, z ktorých vyrábajú Adrenochrom.
Podľa mňa akorát zaradili mestoštát do štatistiky a apdejtovali 🙂

Vatikán 892 045 mřtvych na Covid.

Čísla zomretých neboli nikdy pandemické, možno aj na epidémiu to bolo slabé, čísla bohužiaľ nie sú dôveryhodné. Áno, choroba tu je, nevieme ako sa šíri, prejavuje sa rôzne a má rôzne následky. Zomreli hlavne veľmi starí, ale aj mladí, väčšinou obézni s cukrovkou, alebo inými chorobami, ktorými trpeli už predtým. Nezmyselné šikanózne opatrenia ich zabili možno ešte viac. Posunuté operácie, zákroky, ošetrenia, diagnózy, strach, stres, osamotenosť, večné nosenie nehygienických masiek, málo pohybu, prepracovanosť, zúfalosť, depresie, sebevraždy atď.

Jít si lehnout do nemocnice vždycky nemusí znamenat zaručenou cestu ke zdraví. Někdy právě naopak – nozokomiální nákazy totiž podle WHO zkomplikují uzdravení či dokonce zabijí tři až 16 procent pacientů, v rozvojových zemích pak číslo bývá ještě vyšší. I když je povědomí Čechů o problematice víceméně vágní, faktem je, že ČR stojí nemocniční nákazy odhadem deset miliard ročně, přičemž postihnou až sto tisíc pacientů a deset tisíc jich zabijí. (Zdravotnický deník, 27. 5. 2016)

Pozitívne testy a zavreté školy zbytočne vylúčili z pracovného procesu mnoho zdravých. Ostatní museli ťahať nadčasy, pracovali vyčerpávajúc sa o víkendoch, po nociach. Vedľajšie účinky očkovania budú pomaly vychádzať na povrch, zatiaľ sú zatajované, popierané a ťažko sa dokazujú. Tečkovanie neskončilo bodkou (tečkou), zrazu nosiť naďalej masky, odstupy, strašenie pokračuje novými mutáciami a ich krížením, podľa slov Georga Sorosa to vyzerá, akoby bol Omikron určený pre čínsky trh, ktorý sa doteraz úspešne bránil.

Citius, Altius, Fortius (rýchlejšie, vyššie, silnejšie)
Sme pripravení na nový svet. Očkovanie každé 3 mesiace, môžu nám vypustiť neúrekom mutácií, ešte nebezpečnejšie, ešte nákazlivejšie.

Omegu budú šíriť aj zvieratá (dúfam, že hmyz len v Afrike), tí pripostrašení nechajú svojich mazlíčkov uspinkať, tí führerovsky nadaní sa vydajú na lov susedových mazlíkov, vrabce na balkóne, či zvieratá v záhradách, donútia tých najpristrachovanejších sa zabarikádovať doma, nakúpiť skafandre a kyslíkové prístroje. Kubek Vít Al – Hazemanáček nakúpi tisíce dronov
z Izraela vystreľujúcich injekčné dávky do naskenovaných antivaxerov. Kontrola obyvateľstva zo vzduchu riadená z ústredne bude efektívna, tu nepomôžu ani praky rodiny Klausových. Ľudia budú na kolenách prosiť vládu, aby zavrela všetko a všetkých. Oni chcú predsa prežiť a žiť.

Dmitry Itskov: www.Immortal.me – Want to be immortal? Act!

Arogantná komunikácia, totálna neschopnosť, nezmyselná argumentácia krízových manažérov a politikov, ich (ne)skrývaný biznis počas tejto vymyslenej pandémie, priposranosť a skorumpovanosť médií, debilná aktívnosť policajtov, zrada prísahy lekármi, bonzáctvo, nadradenosť a šikana vystrašených spoluobčanov, ktorí sú schopní upozorňovať, nadávať a napadať ľudí bez masiek, smutný pohľad na dezorientovaných ľudí nosiacich rúšku v lese, vonku, sami doma, v aute a bojacich sa každého okoloidúceho, rozdelené a zničené vzťahy v rodinách, v práci, v družstvách, v školách, priateľstvá… Detstvo, mladosť, spoločenský a kultúrny život v píp píp píp píp …

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname