Paralelné svety vol. 6 – Alea iacta est

Pred dvoma rokmi 11. 2. 2020 si starosta 120-tisícového severotalianskeho mesta Bergamo pán Giorgo Gori zašiel s kolegami z rady na obed do čínskej reštaurácie, aby prejavil solidaritu so spoluobčanmi poškodenými neopodstatneným alarmizmom. Vraj sa niet čoho báť a jedlo bolo naozaj skvelé. Asi si dali fajnovú polievku z netopierov, lebo za mesiac bolo jeho mesto na titulkách novín celého sveta. Tisíce nakazených a stovky obetí v krátkom čase, medzi nimi lekári, ošetrovatelia, farári, ale hlavne starí ľudia, s ktorými sa ich príbuzní mohli rozlúčiť maximálne telefonicky. Alebo vôbec. Večer 18. 03., začiatkom prvého lockdownu u nás v CH, vyfotil 28-ročný steward Ryanair Emanuele di Terlizzi mobilom kolónu vojenských náklaďakov idúcich od hlavného cintorína a fotku zdieľal na WhatsApp v skupinke kamarátov.

Bergamo. 18. 03. 2020 (Emanuele di Terlizzi)

Tí to poslali ďalej a tak ju ešte zverejnil na Instagram stories. Myslel si, že vojaci pomáhajú budovať poľnú nemocnicu. Na fotke je 9 vojenských náklaďakov z 13, ktoré vraj prevážali 60 nebožtíkov do krematórií v okolných mestách. Predtým boli kvôli epidemii zakázané pohrebné ceremónie a klasické pohreby. Dosť Talianov si ešte potrpí na zahrabávanie v truhlách, alebo v rodinných hrobkách. Jediné krematórium v meste logicky nestíhalo spaľovať to násobné množstvo tiel a haly boli preplnené. Fotka vzbudila v ľuďoch strach. Sme vo vojne
s neznámym neviditeľným nepriateľom. Hromady mŕtvol musíme akože tajne prevážať, alebo ako v New Yorku, buldozérom zahrabávať v hromadných hroboch. Cintorín na ostrove Hart, kúsok od Manhattanu, slúži už 150 rokov ako pohrebisko pre bezdomovcov a chudobných ľudí bez príbuzných.

Masový hrob. Cintorín na ostrove Hart. New York.

Pre študentov KSB (Koncepcia spoločnej bezpečnosti) by dátum tweetu pána starostu mohol znamenať správu vládcov Globálneho prediktora (GP) svetu, že spúšťame epidémiu v Európe. Oni používajú často číslice 11 a 22 ako podpis svojich aktivít. Či už ako dátum, počet obetí teroristickej akcie, alebo “nehody”. Keď sa zaoberáte DVTR (Dostatočne všeobecná teória riadenia) o riadení sociálnych supersystémov, začnete o politike, udalostiach a o spoločnosti rozmýšľať v úplne inom algoritme. A konečne mnohé začne dávať zmysel aj tam, kde vám prišlo niečo nepochopiteľné, paradoxné, neuveriteľné, absurdné. Prídete na to, že niektoré veci sa nedejú náhodou, pripustíte si, že od Biblie až po Nobelovky sa dajú vytvárať názorové prúdy, ktoré potom môžete využiť proti sebe, alebo nimi ovplyvňovať a riadiť vývoj ľudstva. Aj preto mohla Veľká Británia s desiatkami miliónov obyvateľov ovládnuť stomiliónovú Indiu, či polku sveta. Ešte dnes patria britskej korune územia od nevidím do nevidím. Ale nad všetkým čnie City of London.
Časť analytikov a študentov KSB považuje víry a mutácie covidu, ale aj očkovanie za biologické zbrane použité hlavne proti západnej konzumnej spoločnosti. Prestavba sveta začala fotkami, videami a rozhovormi, ktoré vzbudili emócie strachu a mnohým zatemnili rozum. A všetci sme stratili nadhľad.


Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname