Paralelné svety vol. 7 – Alea iacta est

Dnes 16. februára napadne Putin Ukrajinu, lebo je zlý a cnie sa mu za zlatými časmi ZSSR. Silný argument, muhehehe. Back in the USSR. Súdruhovia vyškolení a platení za propagandu, alebo často len vypatlané hoviadka, či frigidné tetušky ako aj na blogoch i-dnes nám to opakujú do haleluja. To je tak, keď kanalizácia štrajkuje a smradľavé výkaly idú zo žumpy späť do domovov. Za tieto 2 roky sme mohli na vlastnú kožu zažiť, že jeden nemusí byť “Rusák” ani komunista,
aby sa k svojmu okoliu choval ako hovädo a verejne vypúšťal svoj hnis všetkými otvormi (často to boli tí najzarytejší antirusáci). Aj ten otrok mal svoju česť a neurobil všetko. Dnešní vojnoví štváči sa neštítia ničoho. Pred 7 a pol rokmi skúsili vyvolať vojnu zostrelením civilného lietadla. Uvidíme, akú provokáciu chystajú teraz, zmrdi. Alebo skôr stiahnu chvost a budú pelášiť ako Amíci z Afghanistanu. Ich sluhovia pobežia vedľa lietadla, v ktorom sa budú zachraňovať špeciálne jedotky, vojenskí poradcovia, agenti a armáda mierových jednotiek NATO. Na “podpindosníkov” a náckov sa z vysoka vykašľú. Také odporné hrbiace sa bytosti nájdu všade neúrekom, keď na to ešte budú mať možnosti a dostatok zdrojov. Ale USA, GB a EU končia. Kto nevidí tú politiku sebazničenia, tomu nepomôžu ani frikulínské Ray-Bany. Pax Americana môže zachrániť už iba pád Ruska. Zrada jeho elít ako pred 40 rokmi, alebo prehraná vojna.

Soudruzi hajlující kamarádi z Azova.
Jawohl, Kamerade Schtyetyina!

Že takejto plytkej nenávistnej propagande uveria súdruhovia v emerike, či generácie protirusky masírovaných na západe, sa nečudujem. Oni to boli, kto sa raz za 100 rokov pozbierali, vyrazili dobyť Rusko a potom ako spráskaní psi skúšali svoju reputáciu zachrániť zvýšenou propagandou, očierňovaním a faľšovaním histórie. Už len tá predstava, že sa Napoleonova Grande armáda rozkladala na území veľkom ako Nemecko, že sa 475 000 mužov a 200 000 koní prvej línie, následovaní ďaľšími cca. 130 000 mužmi druhej a tretej línie vydali na východ bojovať, búra moju predstavu o normálnych ľuďoch. Jedlo, krmivo, ošatenie, muníciu, ošetrenie, materiál, náradie, peniaze, pontóny, remeselníkov, kováčsku dielňu, stany, stáda dobytka atď. vezú so sebou, lebo by doma asi umreli bez práce od hladu. Alebo prečo vlastne? Už vtedy tam veľkopanstvo Schwarzenbergov malo zálusk na podiely vojnovej koristi. To isté pokorení Nemci so sebavedomím vraj jednovaječného Rakušana. Ozaj tomu veríte, že likvidačne zadĺžený štát mal zrazu peniaze na to, aby sa vyzbrojil, napadol a ovládol celú Európu? Deti, počuli ste zvoniť zvonček? To určite Ježiško priniesol poslušným darčeky! U nás veľmi známy a platný výrok z Tisícročnej včely:”Na vojnu sú treba tri veci: peniaze, peňeži, peníze.” Stalin mal radšej zastaviť niekde na východe, ušetril by kopu životov a nemusel brať zajatcov na práce. Pochybujem, že by potom niekto z Buzuluku až do Prahy dorazil. A dnešní pronáckovskí súdruhovia sa mohli s trochou šťastia narodiť so zdvihnutou pravicou a porodníkov pozdraviť zvučným a ľúbozvučným Sieg heil!

Lolitka Femen Marek Heil Hilšer.
Evropská hodnota Jakunda.

Lolitka Femen Hilšer by mohol s hovnotoEU Jakundou zastriptízovať v tangách modrožltej farby. Len by si mali dávať bacha, aby sa im tie farby nezmiešali. Zelená je predsa len vhodnejšia pre ufónov, či pre Kateřinu Shreques biomasu jaujau. Ěurák ako Ěurák. Súdruhovia ukrajinskí nacionálsocialisti majú z výplodov našich novinárov-nebinárov radosť ako minule, keď Burkina Faso prehrala doma v ľadovom hokeji s Ukrajinou vysoko 14:88. Presstitútky nenechajú na Rusákoch ani štětinu suchú. Nechcú chápať, že ich za prisluhovanie už onedlho nebude mať kto zaplatiť. Ani ochrániť. Užitoční im môžu byž len ako posledný výkrik obete. Tak ako Litvinenko, Berezovskij, Boris Nemcov, alebo zakladateľ Bielych prilieb James Le Mesurier. Všetky tie atentáty na veliteľov teroristov, aby náhodou neprezradili kto ich platil, vyzbrojoval, úkoloval. Keď ich nepotrebujú tak zrazu môžu v noci skočiť z balkóna, spadnúť s vrtulníkom, z dronu priletí raketa. Murín (mouřenín) poslúžil, môžu ho hodiť tigrom. Nalakovať novičokom. Sú pre nich bezvýznamní zradcovia. Oni všetci si asi myslia, že ich niekto bude zachraňovať. Cítia sa byť dôležití. Ale časy sa zmenili. Odpisovanie nenásytného konzumu a plienenie iných krajín, parazitovanie na ich nerastnom bohatstve pri hladujúcich domorodcoch končí. Ešte skúšajú udržať svoju vládu medicínskym fašizmom, podvodom pri voľbách, štekaním a vyvolaním vojny, ale už ich berú vážne len tupí poskoci a slepí fanatici. Škoda len tých zničených životov. Povolaním blízkej budúcnosti budú terapeuti liečiaci zdeptaných covislámistov
a vysvetľujúcich mládeži, že naozaj sú len dve pohlavia. Všetko ostatné je mastercard. Keď im vypnú Instagram a Tik tok, zmiznú lajky niekam do vesmíru so všetkými avatarmi.

Toxický jadrový odborník prezidenta Bidena.
a doprčic!

Malá krajina poslala hokejistov USA z OH domov.
Ešte tam poslať vrahov s ich poskokmi.
Rozkradnutú Ukrajinu opúšťajú všetci.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname