Paralelné svety vol. 9 – Alea iacta est

Väčšina ľudí, ktorí sledujú len mainstreamové médiá, ani netušia, že existuje paralelný svet s “inými” správami. Pre nich sú ozvučené rôzne obskurné až absurdné názory a ľudia, na ktorých sa hodí zosmiešňujúca nálepka, aby konzument tých správnych názorov získal pocit nadradenosti a príslušnosti k tej najsamsprávnejšej lepšoľudskosti a ani nepocítil potrebu spochybňovať niekedy až debilné konštrukcie manipulátorov. Nazvete niekoho (anti)vaxerom, konšpirátorom, kavárnou, koblihou, Putinovým agentom, Okamurovcom, pravicovým, či ľavicovým extrémistom…
a môžete naďalej vegetiť vo svojom smrádečku.

Ovládanie más strachom.
Tečka. Tečka. Tečka a …

Mám to podobne. S vaxermi už niet o čom. Dva roky sa človek premáha, aby sa
s pripostrašencami nemusel hádať a nosí rúško aspoň pod nosom, aby v kľude nakúpil. Kreténi ešte aj v TV vystupujú zahalení, či sa fotia s polksichtom do novín, do alba na pamiatku, streamujú huhlajúc z dovolenky. Nastupujúce ekošialenstvo oblblo už obrovskú väčšinu a pritom jej nedochádza, že všetky tie emisné povolenky, elektroautá, veterné elektrárne, biopalivá a pod. sú len ďaľšou možnosťou zarábať a vysávať z ľudí peniaze. So záchranou našej planéty to nič spoločného nemá. Ale marketing majú skvelý. Ako plandémia tiež.
A civilizovaných debilkov akoby v darčekových balíkoch spojenecké letectvo zhadzovalo.

Nikomu nebolo podozrivé to spojenie najsvätejšej trojice masových vrahov pri reklame na očkovanie C † M † B †

Očkovanie je vaša jediná záchrana.
Vojnoví zločinci patria do basy!

Od začiatku som špekuloval nad tým ako vyrábajú “nakazených”.
Po čase vyšli informácie o nespôsobilosti PCR testov a bolo jasno. Mediálny hluk s prehnanými číslami a strašidelné príbehy ruku v ruke s opatreniami politikov zatemnili myseľ kadekomu. Mňa predsa len prekvapila tá tupá stádovitosť, ľahkovernosť a poslušnosť všetkých “orgánov”, až nechutne exhibicionisticky odhalených. Len chýbalo viacero detí volajúcich niečo o nahote cisára. Aj tým nepočetným odvážlivcom čiasi kŕmiaca ruka zapchala ústa. Celé to šialené predstavenie informačnej vojny sleduje určité ciele. Karty sú položené na stole, ale ľudia radšej zhypnotizovane hľadia do pokerových ksichtov hovoriacich hláv kážucich vodu a predávajúcich doživotnú nirvánu na ihle. To by ani Kurt Cobain nevydržal a zlatú dávku heráku by zdupľoval dávkou zo svojho Browningu.

Definice “plně naočkovaný” mutuje rychleji než samotný virus.

Všetky ceny vyhrávajú: modrožltí!

Najbohatší ľudia sveta už dlhé roky pracujú na rôznych variantoch vývoja civilizácie a radi sa predvádzajú ako filantropi záchraňujúci černoškov, ľadové medvede, či hercov z gayporna. Premenu sveta pripravujú na viacerých úrovniach. Možná depopulácia znížením počtu ľudí v niektorých teóriách až o niekoľko miliárd (Zlatá miliarda) a Green Deal na tisíc spôsobov. Globálna sieť rýchlej a účinnej reakcie na pandémiu sa pripravuje už dlhé roky: Plán postupu štátnej správy v prípade pandémie doporučený WHO (schválený nemeckým bundestagom 2013), v Davose vzniknutá Koalícia pre inovatívnu epidemickú pripravenosť (2017), Merkelovej vystúpenie na vedeckom fóre, simulácia pandémie z októbra 2019 Event 201, organizovaná John Hopkins University,
WEF a nadáciou Billa a Melindy Gatesových. Klaus Schwab narýchlo predstavil postcovidový svet a ruky sa mu pritom triasli ako psovi gule. Nečudo, že viac či menej šialené konšpirácie zaplavili sociálne siete a mnohým ľuďom sa rozsvietilo v hlave až tak, že nevidia nič iného, len tú svoju pravdu pravdúcu a ostatní sú proste ovce. Taký mdlý model Mádl sa vraj nenakazí ani nenaočkuje, lebo ten hnusný vírus prichádza z Číny.

Celé video vystúpenia Merkelovej v nemčine tu.
Vírus číha všade.
Vláda poslala armádu chrániť zdravie ľudí.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname