Paralelné svety vol. 10 – Alea iacta est

Ukrajina končí. Prastarý národ, ktorý vykopal Čierne more sa nechcel dohodnúť s občanmi vlastného štátu, celú dobu sral na Minské dohody II. a obstreľoval Donbas. Dobroseri celú dobu mlčali. Potrafene hýkali, keď sa podarilo Krymu odtrhnúť bez jediného výstrelu. Kvičia ako podsvinčatá teraz, keď Rusko konečne zasiahlo. Putin sa asi dohodol s GP a náckovia dostanú ozajstného protivníka. Doteraz boli hrdinovia, keď zabíjali staré babky. Vyzerá to tak, že GP zverejní do dneška utajené listiny a dáta, ktoré dajú za pravdu Rusku. Minské dohovory II. sú verejné, ale aj tak sa o nich klame. Takisto Gruzínske napadnutie Južnej Osetie. Už sa zverejnili výpisky o nerozširovaní NATO na východ a budú odtajňované ďaľšie. Možno sa konečne dozvieme, že Ukrajina zostrelila civilné lietadlo MH17. Neprezradia nám, že všetci o tom vedeli a kryli tento zločin.
Asi nám nabulíkajú, že veď to tí zlí Ukrajinci oklamali všetkých. Ozvučia sa zverské činy ukronáckov ako Volyňský masaker (52 -63 000 obetí), či Babyn Jar (100-150 000 obetí). Masaker v Odese a vraždenie na Donbase ukroarmádou
a bataliónmi z novodobej histórie.
Let Siberia Airlines 1812 v roku 2001 “omylom” zostrelený ukrajinským námorníctvom (78 obetí). Zaujímavé budú potom reakcie naboostrovaných tupcov. Odtajnia sa asi aj ďaľšie dokumenty a konečne sa dozvieme podrobnosti o II. svetovej vojne. Kamarátstvo Piłsudského s Hitlerom (1934), Churchillov tajný plán napadnutia SSSR Operácia Unthinkable v roku 1945, pravdu o Holodomore (1932-33). Koľko miliónov zomrelo vo svete v tom istom čase? Nebola náhodou Veľká hospodárska kríza aj v kapitalizme?

12. 05. 1935 zomrel priateľ 3. ríše Józef Klemens Piłsudski
Oprava: Toto nie je fotka z rzeź wołyńska Volyňský masakr
Podrobnosti tu https://swissoldo.wordpress.com/2022/03/29/kdybych-mel-zapomenout-na-ne-boze-na-nebi-zapomen-na-me/

V auguste (srpen) 2008 pri zahajovaní OH v Pekingu napadol zbabelý kravatožrút Michail Nesouložiš se Sukouchvíli Južné Osetsko, ktoré vyhlásilo samostatnosť. V septembri 2009 boli oznámené výsledky nezávislej vyšetrovacej komisie EÚ, podľa ktorej vojnu vyvolalo Gruzínsko, a Rusko reagovalo neprimerane agresívne. O 5 rokov nato Majdan.

Územný vývoj Ukrajiny
NATO nerozšírime na východ

6. apríla 2014 sa ukrajinský parlament rozhodol nazvať DNR a LNR teroristickými organizáciami a miesto vyjednávania tam vyslali armádu, ktorá zahájila ATO, Antiteroristickú operáciu. Menej známe je to, že v tom čase bol v Kyjeve prítomný šéf CIA John Brennan pod falošným menom. Hneď nato bol na návšteve Viceprezident Joe Biden a sľúbil pomoc v boji proti nepriateľom.
30. 04. 2018 sa ATO premenovalo na OOS (Operazija Objednanych Syl), lebo Rusi vraj velia niektorým jednotkám a je to vlastne ruská agresia. Tým sa zmenilo aj hlavné velenie bojov a prešlo od Anti terror centra rozviedky SBU na generálny štáb armády (Spojené sily strategického velenia UA). Generál Serhij Najev mal pod sebou colníkov, tajné služby, políciu, Národnú gardu, finančný úrad, všetko. Tak trochu pripomína kariérneho komuNATOistu Petra Pavla.
Zo školy Sovietskej armády časom najlepší absolvent Národnej akadémie obrany vyznamenaný anglickou kráľovnou. Jeho starší brat žije v Rusku a mladší na Kryme. Bolo by zaujímavé vedieť ako spolu vychádzajú.

Najev a Porošenko. Svine.
Victoria Nuland a jej koláčiky na Majdane

Keďže Ukroarmáda so západnými poradcami, špeciálnymi jednotkami a bataliónmi museli po obkľúčení v kotloch vyvesiť hnedé trenky, tak na popud Merkelovej 11. 02. 2015 vyjednali Hollande, Porošenko a Putin Minské dohovory II., podpísané 12. 02. 2015 Kučmom, zástupcami DNR, LNR, OBSE a veľvyslancom Ruska. Ukrajinská strana od začiatku ignorovala túto dohodu, ale až minulý rok otvorene povedali, že ju plniť nebudú. Aj Paríž vyhlásila, že nechce dialóg
s rebelmi podporiť. Na východ Ukrajiny sa presunulo 120 000 vojakov Ukroarmády, západní inštruktori, poradcovia a súkromní bojovníci.
Vyše 7-ročné obstreľovanie Donbasu, tu slabšie, tu silnejšie, začalo znovu mohutnieť. Rusko už muselo schváliť zvláštny štatút oboch republík, Putin ho podpísal a obyvateľstvo Donbasu slávilo. Husiam na západe zaskočilo
v gágore a chrčiace gáganie pokrytcov mohlo začať. Už dva roky neveriaco sledujem tie tančeky okolo plandémie. Medicínsky fašizmus teraz doplnili podporou nácíčkov. Bravó, súdruhovia!!!

Barrel sa vysmieva Rusom
Zomknime sa! Je suis Jesus.

A my sa musíme čo najtesnejšie zomknúť, aby nám nebola zima. Rusi sa na sankcie môžu vyprdnúť. Nechcete plyn? Hmm. Vylúčite ich zo SWIFTu? Prestanú obchodovať už aj tak končiacim dolárom. Smerom na východ sú miliardové trhy zákazníkov, ktoré dynamicky likvidujú terajší systém vykorisťovania fámou
o demokratických hodnotách. Vojny pomaly končia, USA sú sami v rozvrate. Kanada podobne. Francúzsko, Holandsko, Belgicko, Nemecko, Turecko… GB nemá za chvíľu okrem City vôbec nič, aj to sa presťahuje do Hongkongu. Taiwan sa sám prihlási k politike Princípu jednej Číny. Tu stačí v zime na 2 týždne vypnúť elektrinu a bude mela. Mozgy a šikovní ľudia zdrhnú na východ. Domino sa môže spustiť v každej sekunde. A ani Kundominátorov špagát vlastnému gólu nezabráni.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname