Paralelné svety vol. 11 – Alea iacta est

Tak to vyzerá, že makakom už nestačí dostatok banánov a mandariniek. Zaškrieka jeden, druhý a za chvíľu škrieka celá tlupa. Vyskakujú do výšky radosťou, keď hlavný makak rozbije zrkadlo v ktorom videli škriekajúcich makakov. Konečne tí nácíčkovia zmizli v črepinách.

Všetci sme agent Smith.

Agent Smith sa dokáže vteliť do každého, len aby zlikvidovali všetkých mimo systém, alebo ich zaradili späť do systému. Správny makak musí škriekať na povel. A tak makak pobožný, makak zelený, makak dementkratický, aj makak EUnuch spolu svorne škriekajúc mlátia palicami do ohňa, veriac, že ho uhasia.
Čo by ste chceli od tlupy makakov. Kľudne ten oheň palicami rozšíria a sami si svoj prales podpália. Namaľujte na jedného červenú škvrnu a ostatní ho umlátia. Primáti, no. Pamäť davu vydrží 14 dní. Plus-mínus sedem. Covid zmizol. Miesto tých s červeným fľakom mlátia makakovia pre zmenu tých s modrým. Oduševnele a fanaticky. So škaredou grimasou vystrašeného opičáka.
A potom vraj: Ako sa to mohlo stať, že sa všetci začali chovať ako zvieratá?

Keď už sme v tej 11-ke, mohol by som priblížiť KSB (Koncepcia spoločnej bezpečnosti), DVTR (Dostatočne všeobecná teória riadenia) a GP (Globálny prediktor – globálne elity). V podstate ide o znalosti riadenia sociálnych supersystémov a konceptuálnu moc. Od začiatku riadenia ide o to ako rozdeliť ľudí, aby sa im dalo vládnuť. Napr. keď napíšete Tóru, Bibliu, Korán a máte moc a bohatstvo, môžete ozvučovať a marketingovo riadiť skupiny ľudí. Aj stovky rokov. Keď niečo nepodporujete, zanikne to. Môžete vytvoriť hociaké reformácie, antireformácie, šiitov, sunnitov …
História ríší je postupom mocných po kontinentoch. Než jednu ríšu zničíte, už máte inú. Civilizácia mora (Thalassokracia) a civilizácia pevniny (Tellurokracia). Pax Romana, Pax Britannica, Pax Americana. Nemám dobrú pamäť a študenti KSB tu môžu nájsť mnoho chýb vo formuláciách. Je to zložité trochu laikom priblížiť túto teóriu. Nečítajte všetci “tlsté knihy”, stačí, keď si uvedomíte, že skoro všetko môže byť riadené, chcené, plánované. Teroristické akcie sú vraj všetky dielom tajných služieb.

Každý v davo-“elitárnej” spoločnosti podľa miery svojho chápania pracuje na dosiahnutí svojich cieľov,
a podľa miery rozdielu v chápaní pracuje – v tom istom čase – na dosiahnutí cieľov tých, ktorí chápu viac.

Algoritmus rozboru udalostí má základy v rozdelení na GP (GE) a štátne elity (ŠE). GP “riadi” svet bezštruktúrne, v systéme prediktor – korektor, vytvára koncepcie, plánuje na desiatky rokov dopredu, myslí globálne, je v pozadí
a môže použiť aj ŠE k splneniu svojich čiastočnych cieľov. Musia mať veľké znalosti, až nadprirodzené, povedal by som. Vedia ako sa kto zachová, vytýčia vektori cieľov, odhadnú všetky možnosti vývoja, vyhodnocujú a korigujú.
Nikto nevie kto sú a nevedia reagovať veľmi rýchlo, lebo nemajú štruktúry. Vo vysokých funkciách “pre nich” pracujú niektorí politici. Hovorí sa, že najznámejší ich vyjednávač je Henry Kissinger. Donald Trump bol možno ich kôň, možno prevzali aj Bidena. V každom štáte sú jednotlivé osoby, ktoré čiastočne plnia úlohy a zastupujú záujmy GP (Zeman? Babiš?). Majú často (stále?) v rukách Generálnu prokuratúru. Pobývajú v závetrí, kde si vybudujú bezpečné miesto. Švajčiarsko, ktoré ani Hitler nenapadol, aj keď to mal 10 minút tankom do banky. Lenže tie banky ho platili a ruka páníčka sa nehryzie. GP vlastní v pretekoch každého koňa, takže vždy vyhrá. Keď niekde vznikne špontánny proces, GP čo najskôr prevezme riadenie toho procesu. A potom môžu skončiť revolucionári pod gilotínami.

Počas vládnutia jednej ríše sa vytvoria Štátne elity. Tie nevedia o GP nič a myslia si časom, že oni sú najmocnejší. Teraz sú to britské a americké elity, niečo je u bývalých morských mocností a kráľovstiev (Holandsko, Belgicko, Francúzsko, Nórsko, Nemecko, Španielsko). Spojené klany Obamovcov, Clintonovcov, Bushovcov, Sorosovcov, think tanky, neziskovky, firmy a ich sluhovia u nás,
v Rusku, v každej krajine. GP má 2 krídla: 10+1 euroatlantické a 10+1 euroázijské. Centrum riadenia v týchto časoch prechádza z GB (hlava=riadenie a krv=financie) a USA (silná ruka=armáda) do Číny a euroázijské do Iránu. Preto sa dostal k moci Trump, aby podľa možností stiahol výrobu, armádu a peniaze späť do USA, zrušil všetky dohody a znevierohodnil USA ako partnera a vládcu sveta. Biden v tom nádherne pokračuje. BREXIT, Theresa May, Boris Johnson, Škótsko to robia s GB. Zároveň sa diskredituje aj kráľovská rodina (tmavá hérečka, sexuálne eskapády), ktorá ale našla (tuším) príbuzného Mohameda medzi svojimi predkami, takže transformácia možná.

Plán GP bolo vytvorenie nových národov s novými náboženstvami, novými jazykmi na území západnej Európy. Preto milióny migrantov (aj počas covidu), zdebilnenie školstva, rušenie atómových a uhoľných elektrární, rušenie priemyslu, rodiny, hospodárstva, strednej triedy. Na chvíľu sa zhasne, začne mela, ktorá vyženie tlupy makakov proti sebe v boji o žrádlo a kto prežije, bude rád, hociakému “záchrancovi” bude vďační. Tým záchrancom mal byť Irán
s “dobrým” islámom. Irán svoju úlohu nezvládal, aj keď každý z vlády študoval na americkej univerzite, USA museli odstrániť Irák, lebo ani v dlhoročnej vojne Iránci nevyhrali. Preto sa teroristickými akciami diskredituje islám sunnitský. Všetky tie zabíjajúce náklaďáky, výbuchy v dave ľudí, ISIS (Daesh), Al-Kaida, 911, výborné zábery hektolitrov krvi v HD kvalite, wahábizmus a pod. Keď zrušíte finančné toky a podporu tejto vetvi islámu tak časom odumrie. Plánovalo sa, že ISIS dorazí až do Európy a po niekoľkých rokoch to tu zachráni Irán. Preto ISIS po každom “boji” s USA len rástol a zväčšoval svoje územia. Aj v Afghanistane si USA “kŕmili” Taliban, aby tam mohli byť prítomní. Problém je, že v Sýrii sa do všetkého nečakane zaplietlo Rusko. Bašár al-Asad sa udržal a pozval Putina na pomoc. Zázrak, že ten človek prežil a teraz počuť až ohlušujúce ticho z tých krajov.
A tak Rusi trochu prekazili plány, takže sa museli korigovať.

Líbya a arabská jar otvorila bránu migrantom. Iná kultúra, nevzdelanosť, iné pracovné návyky. Než zapojíte migranta do života, naučí sa jazyk, vyučí sa, prejde niekoľko rokov. Predtým po desiatkach, stovkách sa to dalo zvládnuť.
Keď prídu milióny nemáte šancu. Stoja ohromné peniaze, takže je dobre, že ich okrádame a že sme ich vyhnali z domovov nadizajnovaných našimi bombami do doby kamennej. Predstava ubytovní s tisícovkami utečencov vojenského veku po dvoch dňoch blackoutu ako sa vydávajú hľadať niečo k jedlu… Našinec by vydržal o pár dní dlhšie. Ale o blackoute inokedy. Novovzniknutý kalifát malo oddeľovať od Euroázie tzv. Medzimorie, alebo Trojmorie (Trimareum, Intermare). Niečo na spôsob nám známeho Rakúska-Uhorska. Preto u nás bez migrantov,
s satómovkami a tak. Na likvidácií Ruska sa spoločnými silami pracuje už dlho, ale to sa znova a znova stavia na nohy.

Medzimorie. Trojmorie

Čína sa pripravuje na prevziatie centra globálnej moci už storočia. Hongkong ako západný životný štýľ a management, najlepšia školská výuka na čínskych školách (PISA), všetko to kopírovanie výroby a tovaru, až nakoniec presun fabrík do Ázie, preprava, Nová hodvábna cesta… Pri prestavbe sveta sa transformuje aj náboženstvo. Vatikán a kresťanstvo sa diskredituje pedofilnými aférami, kostoly sa rušia, zapaľujú, vznikajú v nich mešity. Vedenie má prevziať (tuším) Arménska apoštolská církev. Má sa vyhladiť obyvateľstvo Arménska, Azerbajdžánu a ich emigranti by sa vrátili z celého sveta. Tam má byť nový “Vatikán. Praha je mytologické centrum Židovstva (Golem), Viedeň je dôležitá knižnicou Habsburgovcov.

Greta Lisa a jej záhadný úsmev.
Snažím sa žiť svoj život a LGBT+…

Biblický projekt, naplánovaný tuším staroegyptskými hierofantami má končiť. Faraóni boli vládcami len “naoko”, boli riadení svojimi “poradcami”.
“Židovské kmene” vodili dve generácie po púšti, aby stratili sociálne návyky a vytvoril sa v nich program “nadľudí”. Obrezanie vytvorí “iného” človeka. Teraz na konci majú za svoje viny zaplatiť. V roku 2012 povedal Kissinger:”In 10 years, there will be no more Israel.” Uvidíme, máme to na dosah ruky, aj keď plány sa mohli prekaziť. Plandémia covidu je vraj ŠE predčasne spustený plán GP na preformátovanie sveta. Je snáď jasné, že ani Gréta nebola len takým obyčajným autistickým dievčatkom flákajúcim školu. GP si uvedomilo, že konzumom à la Západ tu z našej planéty mnoho neostane. Aj Putin na minuloročnom online Davose ozvučil plán Zlatej miliardy. Rusko s ním nesúhlasí. Preto tá celozápadná histéria a škrekot naboosterovaných makakov. V KSB je aj teória o štátoch,
o vlajkách, čo znamenajú farby na nich, znaky. Čo štát potrebuje k tomu, aby bol suverénny. Rusko suverénne nie je a Putin nie je samostatný vládca, ani diktátor. To z neho vytvorila naša propaganda. Vládnutie je na 6 prioritách. Najslabšia je 6. priorita, silou, zbraňami premôžete súpera len na chvíľu a vytvoríte si u neho veľa nepriateľov. Ale ako Putin kedysi povedal, že život v Leningrade ho naučil jednému. Keď vás obkľúči banda debilov a viete, že sa bitke nevyhnete, tak musíte udrieť prvý. Tento krok urobili 22.02.2022, čo by malo znamenať dohodu s GP. Náckovia ako Porošenko už ujsť lietadlami nemôžu. Tak snáď ich pochytajú a postavia pred súd. Niektorých ako Azov možno pred tribunál. Zajatcov netreba. Máme tu dosť našich. Škriekajúcich makakov.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname